YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Borsa İstanbul Şükran Ana Ortaokulu

Nis

7.B sınıfı ögrencılerıyle Kayserıye  kültürel sanatsal ve egıtsel etkınlıkerı ıceren gezı düzenledik. Öğrencilerimiz Kayseri Fen Lisesini, Bilim Fuarını, Kayseri hayvanat bahçesini, Eğlence yerlerini ve Mazakalandı gezdiler ve çok eğlendiler piknik yaptılar. Bu güzel programı düzenleyen Okul Müdürümüz Hamidullah İŞGÜZAR a,  Beden Egıtımı ögretmenımız Hilal Öztürk’e ve desteklerını esırgemeyen Belediye Başkanımız Gökhan Coşar beye sonsuz teşekkür ediyoruz.

Nis

Sporu seven herdaım sporcuların yanında olan Milli  Egıtım Müdürümüz Sayın Mustafa Şimşek Beye Akıl ve Zeka oyunlarında dereceye giren öğrencılerımıze ve beden egıtımı ögretmenız Hilal ÖZTÜRK e karşı mısafer perverlıgı ve hedıyelerıyle onurlandırdığı ıcın çok teşekkür ediyoruz.

Nis

18 MART ŞEHİTLER HAFTASI MÜNASEBETİYLE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ŞEHİT AİLELERİNİ VE MEZARLIĞI ZİYARET ETTİK. ÖĞRENCİLERİMİZLE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN-I KERİM OKUYUP DUALAR ETTİK. HER ZAMAN HER KONUDA ŞEHİT AİLELERİMİZE DESTEĞİMİZİ GÖSTERDİK. ALLAH TÜM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN. MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİ ELLERİ İLE YAPTIĞI ÇANAKKALE MAKETLERİNİ OKULUMUZ KORİDORUNDA SERGİLEDİK. ÇOK GÜZEL ESERLER ÇIKTI. EMEKLERİNDEN VE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ÇANAKKALE KAHRAMANLARIMIZ İLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİK.MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MUSTAFA ŞİMŞEĞE DAVETLERİNDEN VE HEDİYELERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE İLÇE PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK. ÇEŞİTLİ GÖSTERİ,ŞİİR,TİYATROLARLA ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM OLDU. KATILIM SAĞLAYAN V EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

İLKOKUL VE ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE BOĞAZLIYAN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN  AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ VERİLDİ.

Ara

YERLİ MALI HAFTASI MÜNASEBETİYLE KÜLTÜRÜMÜZÜ ÖĞRENCİLERİMİZE TANITTIK. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BOĞAZLIYAN MİLLET KIRAATHANESİNİ ZİYARET EDİP KÜLÜTÜRÜMÜZÜ ÖĞRENCİLERİMİZE TANITTIK. BU ZİYARETTE BİZLERE YARDIMCI OLAN HİCRAN ÇELİKADAM A VE BU ZİYARETİ AYARLAYAN ÖĞRETMENİMİZ NAZLIHAN FİDANCI YA VE OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAMİDULLAH İŞGÜZAR A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DOKTORLUK VE AVUKATLIK MESLEKLERİNİ TANITTIK. BU MESLEKİ TANITIMIN GERÇEKLEŞMESİNE VESİLE OLAN TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ NAZLIHAN FİDANCI YA , OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAMİDULLAH İŞGÜZAR A VE MESLEKİ TANITIM İÇİN BİZİ KIRMAYIP OKULUMUZA GELEN DOKTOR VE AVUKATIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZ 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDE BELİNAY ŞAKACI TAEKWANDO SEÇMELERİNDE İL DE 1. OLUP ALTIN MADALYA ALMIŞTIR. AYRICA 6/A SINIFI ÖĞRENCİMİZ EMİNE ELİF TURHAL İL 2. Sİ OLUP GÜMÜŞ MADALYA, 6/B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ BERKAY BUDAK VE AKIN KORKMAZ DA İL 3. SÜ OLARAK BRONZ MADALYA KAZANMIOŞLARDIR. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ANTRENÖRLERİ ŞERAFETTİN TAŞDEMİR İ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ara

Okulumuzun tüm sınıflarında yerli malı haftası yerli ve milli yiyeceklerimiz tanıtılarak coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz ilkokul öğrencileri arasında sözlük tasarımı yarışması düzenlenmiş öğrencilerimizin yaptığı sözlük tasarımları okulumuzda sergilenmiştir. İlk 3'e giren öğrencilere okulumuz tarafından ödülleri verilmiştir.

Ara

Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine sinema salonunda Yunus Emre Şiirleri dinletisi yapılmış, Yunus Emre hakkında bilgiler verilmiş ve Yunus Emre Şiirleri okutulmuştur. Yunus Emre Şiirlerinden afiş yarışması düzenlenmiş komisyonumuz tarafından  en iyi üç afiş seçilmiş 1. olan afiş ilçe milli eğitime gönderilmiştir.

Ara

Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamında afiş hazırlama etkinliği için kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ara

İlçemiz Belediye Başkanı  Sayın Gökhan COŞAR ve İlçe Mili Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ŞİMŞEK öğretmenler günü vesilesiyle okulumu ziyaret etmişler öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etmişlerdir. Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ederiz.